Barcelona viestii Nico Williamsin sopimussuunnitelmasta agentille - Chelsea valmis tuplaamaan palkan

Barcelona viestii Nico Williamsin sopimussuunnitelmasta agentille - Chelsea valmis tuplaamaan palkan

Halvat Barcelona Jalkapallopaita presidentti Joan Laporta esiintyi yllättäen Catalunya Radiossa maanantaiaamuna, ja vielä yllättävämpiä olivat hänen julistuksensa. Laporta lupasi pian hyviä uutisia ja totesi myös, että Blaugranalla on taloudelliset edellytykset Nico Williamsin sopimuksen tekemiseen.

Baskilaissyntyisellä laitahyökkääjällä on 58 miljoonan euron vapautuslauseke, ja Relevo raportoi, että hänestä on tehty heidän ykköstavoitteensa tänä kesänä. Hänen hyvä loppukautensa Athletic Clubin kanssa yhdistettynä hänen Euro 2024 -juoksuunsa ovat vakuuttaneet Laportan ja Decon siitä, että hänet on saatava sopimuksen.

Entinen jalkapallojohtaja Mateu Alemany otti vuosi sitten yhteyttä hänen agentteihinsa, mutta hän solmi jatkosopimuksen Athleticin kanssa. Xavi Hernandez kuitenkin vaati Williamsia tänä kesänä, ja nyt Laporta on vakuuttunut - he tietävät myös, että Williams haluaisi tehdä sopimuksen seuraan ja pelata Lamine Yamal Jalkapallopaidat rinnalla.

Heidän tietojensa mukaan Barcelona Lasten Jalkapallo pelipaita on ilmoittanut hänen agentilleen suunnitelmastaan allekirjoittaa 21-vuotias. He tietävät, etteivät he pysty kilpailemaan taloudellisesti Valioliigan Chelsean, Liverpoolin ja Arsenalin kiinnostuksen kanssa, ja että edelliset ovat valmiita tuplaamaan hänen palkkansa.

He yrittävät kuitenkin suostutella hänet silti, ja ovat valmiita uhraamaan kaikki muut siirrot saadakseen Williamsin ovesta sisään. He eivät ole antaneet Williamsille tarkkoja määriä, mutta he tarjoavat kiinteää palkkaa, joka nousee eksponentiaalisesti, jos hän saavuttaa joitakin helppoja tavoitteita, kuten pelattujen otteluiden määrän, sillä he eivät vielä tiedä tarkalleen, kuinka paljon he joutuvat käyttämään.

Williams on puolestaan väittänyt, ettei hän kuuntele mitään agenttiensa sanomisia ennen kuin Euro 2024:n jälkeen ja että hän on tyytyväinen Bilbaossa. Epäilemättä mahdollisuus pelata vielä vuoden yhdessä veljensä kanssa ja pelata Euroopassa Athleticin kanssa on houkutteleva. Tämä kesä voi olla testi siitä, missä hänen prioriteettinsa ovat.


charlottehornetsclub

107 Blog posts

Comments